Serveis

Serveis

Vols organitzar una experiència emocionant descobrint l’Univers? T’oferim moltes opcions.

 • Experiències per a grups

  Experiències per a grups

  Una passejada fins a la foscor, els sons de la natura i el silenci d’un paisatge celeste ens poden portar a l’escenari ideal per a l’observació dels astres amb el telescopi. De la mà d’un astrònom, viu una experiència única descobrint l’Univers amb la família o els amics, o per regalar a la teva parella!

  Llegir més
 • Organització d’activitats

  Organització d’activitats

  Les emocions de descobrir l’Univers combinades amb els valors del paisatge, la natura i la gastronomia d’un territori. Les nostres activitats, a través dels maridatges, volen ser una finestra al cel per a tothom oferint combinacions per a tots els gustos!

  Llegir més
 • Tallers i cursos

  Tallers i cursos

  Astronomia propera i per a totes les edats, tot allò que en podem aprendre del cel de dia i de nit! Els tallers reuneixen un seguit d’activitats didàctiques per a que grans i petits gaudeixin comprenent l’Univers. Es poden fer en escoles, cases de colònies, estades per famílies… Tothom s’emociona descobrint!

  Llegir més
 • Assessorament i cel fosc

  Assessorament i cel fosc

  A Celístia Pirineus estem compromesos amb la preservació del cel fosc i amb difondre la importància de protegir aquest patrimoni. Amb una gestió sostenible de la il·luminació conservem aquest valor, aconseguim un estalvi energètic i protegim el medi ambient.

  Llegir més