Les emocions de descobrir l’Univers combinades amb els valors del paisatge, la natura i la gastronomia d’un territori. Les nostres activitats, a través dels maridatges, volen ser una finestra al cel per a tothom oferint combinacions per a tots els gustos!

sopars1

sopars2

sopars2

Les nostres activitats de divulgació astronòmica es disenyen “a la carta” per tal d’adequar-se al lloc, horaris, i sobretot per combinar-se amb altres valors del territori (gastronòmics, culturals,…) que li donin un punt més d’atracció. Actualment Celístia Pirineus col·labora amb hotels, cases rurals, restaurants productors, ajuntaments i altres empreses per tal de crear combinacions atractives de productes turístics i culturals:

  • Sopars sota les estrelles
  • Tasts astronòmics
  • Caminades sota les estrelles

Les nostres activitats se solen iniciar amb una breu xerrada didàctica on viatgem a través del coneixement actual de l’Univers i dels astres que seran visibles aquella nit. En una segona part realitzem l’observació del cel en directe, primer a ull nu reconeixent les principals constel·lacions i astres visibles, i després observant a través dels nostres telescopis astronòmics. La combinació d’aquest viatge pel cel nocturn amb la resta dels valors del territori poporcionen emocions pels 5 sentits: una experiència que no deixa ningú indiferent!

Equip L’activitat serà realitzada pels astrònoms i educadors de Celístia Pirineus, formats i amb àmplia experiència en divulgació d’astronomia.
Català, castellà, anglès o francès.
Portem tot el material astronòmic necessari. A més de projector i pantalla per a la xerrada, en l’activitat d’observació utilitzem làsers, telescopis automatitzats i binocles astronòmics.
El format de l’activitat és ideal per a públics d’un gran rang d’edats (famílies). La combinació de l’activitat astronòmica amb una estada o sopar fa que no busqui únicament un públic especialitzat o amb interès concret en el cel. El format permet que es pugui adaptar, tant pel que fa a horaris com a nivell i llenguatge, als costums i exigències de cada grup.
Entre 1,5 i 2 hores (30 min per la xerrada i la resta per l’observació del cel).
Qualsevol indret sense excessiva contaminació lumínica i accessible amb cotxe.
Una sala adequada per encabir el públic. No és necessari corrent elèctric per al nostre equipament.
No ens quedem pas sense astronomia! Al mateix lloc, o bé en una sala interior, fem una xerrada imatges espectaculars i didàctiques del cel nocturn de la zona i projectem el cel visible a través d’un programa de planetari virtual. A més, muntem el telescopi a la mateixa sala i mostrem com funciona aquest i els grans observatoris del planeta.
Contacta amb nosaltres i disenyarem una activitat i un pressupost a mida.
Si estàs interessat en alguna de les nostres activitats, o tens algun dubte, contacta amb nosaltres.
Contactar

Ja col·laborem amb...

[put_wpgm id=1]

Tots els serveis

Experiències per a grups

 

Organització d’activitats

 

Tallers i cursos

 

Assessorament i cel fosc