Una passejada fins a la foscor, els sons de la natura i el silenci d’un paisatge celeste ens poden portar a l’escenari ideal per a l’observació dels astres amb el telescopi. De la mà d’un astrònom, viu una experiència única descobrint l’Univers amb la família o els amics, o per regalar a la teva parella!

obs3

obs1

L’activitat es pot iniciar tot just en els primers moments de foscor, adaptant-se als horaris i les necessitats del grup. Les explicacions sempre parteixen d’un nivell bàsic, adequant-se tant a un públic adult com a infants.

Comencem descobrint el cel amb una explicació didàctica a partir d’imatges espectaculars: una passejada pel que sabem de l’Univers i que després experimentarem en directe. Tot seguit l’observem el cel reconeixent les principals constel·lacions visibles, la seva mitologia i algunes claus per orientar-nos a la nit. Finalment comença la part més emocionant, amb recorregut per diferents astres visibles al cel per mitjà de l’observació amb telescopi!

Si contactes amb nosaltres podem disenyar una experiència a mida per a tu. A més, t’aconsellarem els millors llocs i activitats per completar la teva estada.

L’activitat serà guiada pels astrònoms i educadors de Celístia Pirineus, formats i amb amplia experiència en divulgació d’astronomia.
Català, castellà, anglès o francès.
Portem tot el material astronòmic necessari. A més de projector i pantalla per a la xerrada, en l’activitat d’observació utilitzem làsers, telescopis automatitzats i binocles astronòmics.
El format de l’activitat és ideal per a públics d’un gran rang d’edats (famílies) i sense necessitat de coneixements previs, però amb moltes ganes de gaudir aprenent i experimentant.
Entre 2 i 2,5 hores aprox.
Qualsevol indret sense excessiva contaminació lumínica i accessible amb cotxe. El pots triar tu mateix, o te’l podem suggerir nosaltres.
No ens quedem pas sense astronomia! Al mateix lloc, o bé en una sala interior, fem una xerrada imatges espectaculars i didàctiques del cel nocturn de la zona, seguida d’un taller on cadascú construeix i s’endú un petit instrument astronòmic a casa. A més, muntem el telescopi a la mateixa sala i mostrem com funciona aquest i els grans observatoris del planeta.
Depén del lloc i dels requeriments del grup. Contacta amb nosaltres i et farem un pressupost a mida, sense cap compromís!

Si estàs interessat en alguna de les nostres activitats o tens algun dubte, contacta amb nosaltres.
Contactar

On et recomanem viure aquesta experiència?

[put_wpgm id=6]

Tots els serveis

Experiències per a grups

 

Organització d’activitats

 

Tallers d’astronomia

 

Assessorament i cel fosc